Modalitats de consulta i Preus

Consulta Presencial

1era visita: Té una durada aproximada d’una hora. És el moment en el que m’exposeu el vostre objectiu i on marquem un full de ruta per arribar-hi. Tindré en compte com és el teu dia a dia per tal de preparar una dieta que s’adapti el màxim a tu. Sempre elaboro dietes que parteixen de zero i és per això, que mai entrego la dieta a la primera visita. Si que t’entregaré una carpeta amb tot l’estudi sobre la teva composició corporal, informació sobre com organitzar-te a casa amb els àpats per tal de fer-t’ho el més fàcil possible i uns quants consells per tal que sàpigues com menjar sa fins que t’enviem la pauta via e-mail amb tota la informació necessària. Sabem que en aquest moment poden sorgir dubtes pel que per això estarem en contacte via whatssap.    Preu: 60€ (IVA inclòs)

Revisions: Segons l’objectiu que ens marquem, a vegades en calen unes quantes o a vegades cap. En qualsevol cas, aquest sempre és un tema que anem comentant i en el que com sempre, el ritme el marqueu vosaltres.  Revalorarem la pauta, si és necessari o ho demanes hi faré canvis. Valoraré com està la teva composició corporal independentment de l’objectiu ja que m’interessa veure com vas evolucionant i els diferents valors que ens aporta em donen força informació important.    Preu: 37€ (IVA inclòs)

Consulta Online

1era visita: L’estructura de la visita és la mateixa que en la visita presencial tret de que prèviament t’informaré de com has d’anar recollint les diferents dades sobre la teva composició corporal per tal de fer un registre i veure si anem per bon camí. Un cop he recollit tota la informació i t’he entregat tota la que m’interessa que tinguis, t’enviaré la dieta via e-mail i qualsevol dubte el podrem anar resolent via Whatsap o e-mail.    Preu: 60€ (IVA inclòs)

Revisions: Igual que en el format presencial, segons l’objectiu que ens marquem, a vegades en calen unes quantes o a vegades cap. De nou, el ritme el marqueu vosaltres. Valoraré els resultats de l’evolució de la teva composició corporal segons els registres que hauràs fet i a partir d’aquí anirem modificant la dieta segons si cal o segons si ho demanes.    Preu: 30€ (IVA inclòs)

Les visites les faig habitualment via Skype Zoom o Whatsapp tot i que havent-hi tantes aplicacions/programes m’adapto sense problema.

Els pagaments es fan prèviament via transferència bancària o Bizum.

Qualsevol dubte pots escriure al Whatsap 677 605 413.